MAKmediation

is de naam van een echtscheidingsbemiddelingspraktijk, een initiatief van Martha ten Hoeve. Sinds 2 december 2009 is zij MfN registermediator met de accreditatie familiemediator. Het kantoor werkt op basis van High Trust samen met de Raad voor Rechtsbijstand.

Martha ten Hoeve werkt zelfstandig maar maakt ook deel uit van een landelijk samenwerkingsverband ”Het Scheidingsnetwerk”. In deze professionele organisatie werkt ze samen met gerenommeerde advocaten, registermediators en financiële planners. Gezamenlijk volgen ze dan ook elke ontwikkeling wat betreft echtscheiding op de voet. Per jaar worden door deze groep 100den zaken begeleid.

De missie is, goede afspraken tussen u en uw partner te maken, zodat de scheiding makkelijk verloopt. Onder deskundige leiding wordt het proces van A tot Z doorlopen, zodat uw scheiding zorgvuldig en snel wordt geregeld, een zitting bij de rechtbank is dan ook niet nodig. Het uitgangsuitgangspunt is, dat scheiden al ingewikkeld genoeg is en U niet nog eens staat te wachten op een moeizame en kostbare afwikkeling van de echtscheiding. Gezond verstand en goed ouderschap is ook voor de wet het uitgangspunt. Niet onbelangrijk, tegen vaste lage kosten.

Voor informatie of een gratis intakegesprek. Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

GOED

Door de rechtbank goedgekeurd convenant en ouderschapsplan

GOEDKOOP

Vanaf € 94,50 p.p.

GEEN RECHTBANK BEZOEK

Dat regelen wij voor u.

SNELLE AFWIKKELING

Binnen 6-8 weken bent u van elkaar gescheiden

©2021 MAKmediation | website: Insite Design websites